Thursday, November 24, 2005

Corre-cuita i canvi de pis

Doncs mira "si",... en dos dies ja és desembre. Mentre els assistents dels vols d’easyjet et recorden els dies que falten per nadal en plan “ei, que venen el reis!”, ens n’adonem que no fa res de la “vuelta al cole”, que no hem fet vacances, que ve un hivern canyero o gripós, i que malauradament, el xollo de pis on vivíem a Clapham l´hem de deixar.Aquestes dues setmanes han estat flipants, mirant pisos per "esmorsar, dinar i sopar"...alguns venedors tenen la barra de fer-nos creure venim de la Ceba i que un detritus de pis és collonut, quan saben que ells no hi viurien mai…

Pero finalment n´hem tronat un!!! La cosa va passar ahir, dia 23 novembre, quan la Marta va anar a veure un tal Husseyn que ensenyava pisos amb Mercedes Benz. No gaire convençuda del pis per la descripció, es quedà flipada en veure'l, millor dit, al veure la terrassa del pis ( ja descontava les "barbeques" que montarem a l’estiu).

Tot plegat: un basement bufonet, "monillo" vaja . El problema era que a les 5 de la tarda venien una altre parella a fer la paga i senyal. Així que, a partir d’aquell moment es posa en marxa la situació d’alerta vermella . A les 4 en Joan fa un "mira- i paga-el-dipòsit”, i ja és nostre. Deixem per la historia, és a dir quan siguem més vells (i tinguem nens, nebots o totes dues coses), la resolució del research question: realment era certa la parella que venia a pagar a les 5 de la tarda, o tot plegat va ser una excel·lent operació comercial en plan ‘afer turc’ d'en Husseyn.

Anyhow, finalment respirem,..... un problema menys, .....a la Marta no la faran fora per dedicar hores de feina a ‘coses personals’ i els ‘profes grecs’ amb els que treballa en Joan "tocaran els collons" una mica menys sovint,..... i malgrat teniem encara dues setmanes abans no ens fessin fora de Clapham, no calia patir ansietat innecessària. Feina feta, ahir ens merexíem una bona birra. A més, a la casa de Clapham els ploms s'en van cada cop que plou (o això pensem), els xispes diuen que calen canviar tots els cables,...així que hem de dormir mes junts a la nit, tot te la seva part glamourosa.Quan pensem en la zona de Kentish Town ens ve la clàsica rialleta per “lo guai” que és: a al vora de la zona “pigella” de “ Hamstead” i a només una parada de la zona alternativa de “Camden”. Així, tot i que l’any s'acaba i Déu és nat, vivim al carrer Alma street (Kentish Town), in a short while, december 15th onwards, all welcome.

No comments: