Wednesday, October 26, 2005

Tomorrow " Marta's birthday" (in Catalan)


La Marta en fa “29 i tres dotzenes de mesos”, precisament demà dijous dia 27 d’octubre. Més enllà del "qui dia passa any empeny”, aquest dia és potser l'únic que no cal empènyer.

L’aniversari, és aquesta festa “pagana” que ens recorda el dia que ens van parir. Serveix per “ rememorar també que existim”. Un any més i encara hi som! Conscients per un dia (només un a l’any), de la restricció temporal però també conscients del fet que “res és per sempre”, si el “per sempre” rau en un mateix, és clar.

Tot i que estant en una altre ciutat fa difícil o impossible ser amb tots aquells que ens estimem més, val a dir, que us tenim a tots molt presents. Demà anirem a sopar amb la Marta , sera un dia normal, ella prefeix no agafar-se festa i aquest any, com és convenció, també tindrà un “regalet”,....... no, no ens casem ni aquestes coses,..... només que “els homes (dones) són a les coses, com les coses als homes(dones)”, suposo,...pero les coses no són res comparades amb l'estimació de les persones. El millor regal és sentir els teus "ben aprop"! Aquells que us enrecodeu demà, sempre podeu fel·licitar-la amb un email al Martav@Futurefoundation.net.

Joan "elkosta"

No comments: